tiistai 1. maaliskuuta 2011

Suomalainen viikonloppu ja vähän muutakin

Kummasti on taas aikaa kulunu, nyt alkaa jo maaliskuu.
Täytyy sanoo, että en kyllä oo ikinä ennen käyny näin lyhyen ajan sisällä näin monta kertaa Ikeassa :D Viimesin Ikean reissu tehtiin viikko sitten lauantaina ja sen seurauksena kokoilin Serapin kanssa Ikea-palapelejä koko viime viikon. Uskokaa tai älkää, mäkin osaan nyt ruuvata ruuveja ja käyttää vasaraa!
Viime viikko meni muutenkin ihan hujauksessa. Perjantaina olin Warendorfissa (tässä aika lähellä olevassa kaupungissa) tapaamassa suomalaista vaihtaria Tonia. Iris oli saanu joidenkin tuttaviensa kautta Tonin isäntäperheen yheystiedot ja ne oli sit yhdessä ajatellu, että me ehkä haluttais tavata. Ja niin me sit tavattiin. Oli ihan mukavaa taas päästä puhumaan suomea ja kummasteleen ääneen saksalaisia tapoja.
Kun nousin bussiin Warendorfissa, bussikuski kysy multa ikää. Olis tarjonnu lastenlippuu. Sen ilme oli kyllä näkemisen arvonen, kun totesin, että oon 20. Lastenlipun ikäraja tosiaan on joku 14 (vai peräti 12?). Great...
Lauantai oli ihan huippu päivä. Aamulla nousin junaan ja otin suunnaks Hannoverin, jossa tapasin Emman ja Andyn. Voi että oli ihanaa tavata joku kotipuolesta! Vietettiin oikein kiva ja aurinkoinen päivä vähän nähtävyyksiä katellen ja muuten vaan oleskellen.
Sunnuntaina oltiin kattomassa käsipalloo. Kyllä, luitte oikein, käsipalloo. Martin nimittäin valmentaa yhtä joukkuetta jossain ö-liigassa. Täytyy sanoo, että se ottelu oli kyllä huvittava kokemus kiitos Serapin ja näiden perhetutun Claudian, jonka mies oli kentällä. Ensimmäisen puoliskon ajan kaikki oli ihan rauhallisia ja normaaleja. Mutta kun ottelu alko lähestyä loppua ja tilanne oli aika tiukka, niin Serap ja Claudia kävi koko ajan äänekkäämmiks ja hysteerisemmiks! Täytyy sanoo, että sain kunnon naurut :D

2 kommenttia:

  1. ilmeeni, kun en yllättynyt bussikuskin reaktiosta

    VastaaPoista
  2. Haha, olisin kyllä halunnu nähdä sen bussikuskin ilmeen! :D

    VastaaPoista