torstai 17. helmikuuta 2011

Sporttivartti

Joku kehtas epäillä, että tuun ihan tankkerina täältä takas. Voin kertoo, että väärässä oli. Oon käyny alusta saakka täällä aina maanantaisin jumpassa, mutta tällä viikolla alko kyllä kunnon kuntokuuri! Käyn lähes joka aamu Serapin ja koiran kanssa lenkillä. Tunnin kävely tuolla mudassa (pellon reunalla) herättää kyllä oikein mukavasti. Oon muuten harvinaisen tyytyväinen, että otin omat kumisaappaat mukaan. Heti ekan aamulenkin jälkeen ne oli siinä kunnossa, ettei niitä voinu ottaa enää sisälle :D Lainasaappaita olis ollu vähän vaikee löytää, koska oon ihan lilliputti noihin muihin verrattuna (kyllä, jopa näiden 11-vuotiaalla tytöllä on monta numeroo isompi jalka kun mulla).
Päivisin siivoilen (enimmäkseen silitän) ja usein teen myös ruokaostokset (kävellen tietysti). Musta tulee täällä kyllä ihan ensiluokkanen kotiäiti =P
Iltasin jumpataan Serapin kanssa. Serapilla on oikein mukava valikoima jumppavideoita. Ensin mua vaan nauratti koko touhu, mutta parin päivän jälkeen huomasin sen olevan oikein tehokasta. Ja kaksistaan se on vielä hauskaakin! Tosin nyt ei naurata yhtään, kun joka kerta tuolilta noustessa huomaa tehneensä jotain. Mutta sillä se lähtee, millä on tullutkin, toivottavasti.

1 kommentti:

  1. Hienoo Anni just näin! :D Iteki aattelin että kunhan pääsen tuonne lämpimään niin alkaa kunnon reenaus. ;D Tullaan sitten lihaksikkaina takasin.

    VastaaPoista