torstai 31. maaliskuuta 2011

Hei taas, pitkästä aikaa

Oho, oon ollu aika pitkään laiska, pahoitteluni. No joo, on tässä ollu kaikenlaista hommaakin ollu, että syytän hiljaisuudesta kuitenkin ajan puutetta.
Viime viikkoina ollaan tavalliseen tapaan urheiltu, syöty hyvin, käyty joka torstai Hammissa ja tavattu Serpin siskoja usein. Ei siitä siis sen enempää.
Viime viikonloppuna mulla oli kuitenkin vieraita Suomesta. Äiti ja Emma tuli nimittäin käymään. Alku ei sujunu ihan suunnitellusti kiitos myrskyn aiheuttaman kaaoksen Helsinki-Vantaalla. Mutta kun ne sitten vihdoin pääsi tänne, niin kaikki meni oikein hienosti. Käytiin yhdessä Münsterissä turistelemassa ja Hammissa shoppailemassa. Lauantaina istuttiin iltaa tossa paikallisessa, missä Serap käy viikonloppusin tarjoilemassa. Papat baaritiskillä vähän katto, kun pälätettiin aika tahdilla suomee ja naurettiin paljon. :D
Sunnuntaina istuttiin iltapäivällä useempi tunti puistokahvilassa. Aurinko paisto kirkkaalta taivaalta ja oli ihan kesästä. Täällä on muutenkin ollu jo tosi lämmintä viime aikoina. Mun naamassa on yhtä paljon pisamia, kun tavallisesti heinäkuussa!
Se viikonloppu meni nopeesti. Ajattelin, että alan sen jälkeen vihdoista viimein potemaan koti-ikävää, mutta niin ei kyllä käyny. Paluulippukin on muuten nyt varattu. Saavun Tampereelle 14.5. eli puolitoista kuukautta olis vielä tällä erää jäljellä. Siellä päässä voittekin sitten kaivaa taas korvatulpat esille ja alkaa valmistautua hihitykseen =P Tosin vain hyvin väliaikaisesti, lennän nimittäin takasin tänne kesäkuun alkupuolella ja oon täällä sit heinäkuun loppuun.
Tässä vielä vähän kuvia matkan varrelta (sainpahan tämänkin vihdoin aikaiseksi).

1 kommentti:

  1. Hei hauskaa kuvia! Tervetuloa vaan takasin :) Mullakin paluu toukokuussa. Oho mutta etpa jaa pitkaks aikaa, mutta kuulostaa tosi hauskalta1 Viime aikoina oon itte ollu vahan laiskempi urheilija, saan ottaa susta mallia.

    VastaaPoista