tiistai 8. helmikuuta 2011

Uusi osoite, uudet jutut

Muutin lauantaina toiseen perheeseen, mutta asun edelleen täällä Ennigerlohissa. Edellinen perhe oli ihan mukava ja mitään dramaattista ei sattunu, mutta täällä on vähän toisenlaisia hommia.
Tähän perheeseen kuuluu äiti Serap, isä Martin ja tyttö Dilara. Niin ja koira Aik. Kaikki on oikein mukavia. Serap varsinkin on ihan erityisen ihana ihminen.
Sunnuntaina käytiin Serapin siskon luona Hammissa. Siskolla on pieni poika, joka oli tosi sulonen. Ne itseasiassa vähän tiedusteli multa, josko tulisin kesällä hoitaan sitä poikaa, kun sen äidin pitää mennä taas töihin. Niin mukavia ne kaikki oli, että saatan vaikka tullakin, saa nähdä. Mutta tuun kyllä käymään toukokuussa Suomessa, ei hätää ; )
Serap ja Martin tekee paljon töitä, mutta nyt kun oon täällä, niin Dilaran ei tarvii olla enää paljoo yksin. Oon myös silittäny nyt kaks päivää putkeen, kun se on Serapilta vähän jääny. Tolla työmäärällä en yhtään ihmettele. Mun hommani on myös tehdä lounas ainakin osittain joka päivä. Tänään tein makaroonilaatikkoo ja se tais kyllä maistua ihan hyvin. : )
Täällä on taas vaihteeks ihanan keväistä. Oltiin eilen Dilaran kanssa kävelyllä (1,5h!) auringonpaisteessa. Oli kyllä tosi ihanaa! Lämmintä oli varmaan reilut +10 astetta, tuntu kyllä jo ihan keväältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti