maanantai 31. tammikuuta 2011

Viime viikon juttuja

Joo, enhän mä siinä suomea pulputtaessa ollenkaan ehtiny kirjotteleen. Päivi lähti sunnuntaina, joten nyt pitäis taas sit ehtiä =P
Täällä Saksassa nuoria koulutetaan usein ihan yksityisissä yrityksissä ammattiin. Irikselläkin on matkatoimistossaan 19-vuotias Carina harjottelijana. Viime viikon maanantaina olin Carinan ja sen kavereiden kanssa jumpassa. Tuli jotenkin mieleen yläasteen liikkatunnit, mutta hauskaa meillä kyllä oli : D Sitä jumppaa on nyt sitten joka maanantai.
Oltiin viime viikolla myös shoppailemassa Hammissa Carinan ja Päivin kanssa. Alennusmyynneistä huolimatta en löytäny muuta kun yhden käsilaukun (mutta hienon sellasen).
Viime viikolla tuli syötyä ulkona useemman kerran. Torstaina oltiin Carinan ja tyttöjen kanssa pizzalla ja lauantaina Markuksen (tän perheen isän) vanhempien kanssa syömässä kiinalaista. Ja Iris väittää edelleen, ettei kukaan täällä olleista tytöistä oo pahemmin lihonu...
Sain äsken kokea varsin ihanan yllätyksen. Tulin tänne takas, kun olin ollu muualla hommissa. Iris oli tullu lounastauolla kotiin ja oli just lähdössä takas toimistolle. Iris:"Päästä koirat pihalle, jos ne menee levottomiksi. Ai nii, Tituksella (kissalla) taitaa olla vähän mahakipuja. Kyllä sä sit haistat, jos se tekee jotain". Iris lähtee. Meen hakeen tavaroita huoneestani. Joku täällä kyllä haisee. Tottakai Titus oli päästäny oikeen kunnon kakat lattialle. Ja kuka siivoo. Mutta mä kyllä siivoon muutenkin joka päivä kissankakkaa, tosin normaalisti en lattialta.
Täällä on tällä hetkellä niin kylmä, että aamulla piti raapia auton ikkunoita. Vähän sais kyllä lämmetä.
Että tällasta.  

1 kommentti:

  1. Haha voi morjestaa :D Oot siellä kunnon kotiorjana? :D

    VastaaPoista