keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Tästä se alkaa...

Heipähei kaikki!
Yleisön pyynnöstä kirjoittelen nyt sitten muutaman kuukauden ajan blogia, vaikka vannoin joskus, että en kyllä tule sitä ikinä tekemään.
Asustelen siis ainakin toukokuuhun saakka Ennigerlohin kylässä Saksassa. Asun perheessä ja auttelen mm. eläintenhoidossa, kotitöissä ja perheen äidin (Iriksen) matkatoimistossa ja kioskissa.
Lensin Düsseldorfiin viime lauantaina ja jatkoin siitä matkaa junalla. Ensimmäisinä päivinä olen lähinnä seuraillut elämänmenoa täällä. Tekemistä riittää kuitenkin koko ajan.
Täällä kotona on varsinainen eläintarha: 5 kissaa, joista kolme pienintä on niin ujoja, että niillä on oma huone (joka sattuu sijaitsemaan mun huoneen vieressä). Hevosia on 3 ja poneja 2. Ponit on tosi pieniä ja sulosia. Ja sitten vielä 3 koiraa. Mun suosikki on karkeekarvanen mäyräkoira Oscar. Se on jo vanha ja taapertaa niin hitaasti, että sen perässä pysyy oikein mukavasti.
Tänään oli varsin jännää, kun ajoin ekan kerran autoani (kyllä, mulla on täällä oma auto käytössä). Pojille tiedoks, se on pieni vihree Opel Corsa, kysytte kuitenkin : ) Pelästyin ekana päivänä, kun pihassa oli vaan uudet Mini ja bemari, mutta onneks sitten haettiin toi vähän vanhempi corsa mulle. Kun tunnetusti osaan parkeerata ja silleen.
Nyt istun keittiössä ja kuuntelen Oscarin ja Tinon (pienten koirien) kuorsausta. Koitan kirjottaa kohtuullisen usein ja saada jotain kuviakin laitettua tänne. Ja jos joku haluaa neuvoa ulkoasun muokkauksessa, niin apu on tervetullutta. Mä en oikeen haltsaa näitä tietokonejuttuja. 

2 kommenttia: