lauantai 22. tammikuuta 2011

Eka viikko takana

Nyt on ensimmäinen viikko takana täällä. Ihan mukavasti on menny. Oon viime päivinä vahtinu paljon sellasta puolivuotiasta Helleniä, jonka äiti tulee tekeen tänne tallityöt pari kertaa viikossa. Me tullaan ihan mukavasti juttuun, Hellen on oikein rauhallinen vauva.
Eilen ajettiin Iriksen kanssa Münsteriin (se on lähin vähän isompi kaupunki) hakemaan tänne Päivi, joka oli täällä viime kesänä samoissa hommissa kuin minä. Oli ihan mukavaa päästä puhumaan vaihteeksi suomea : ) Saksa tietty sujuu, mutta koko ajan täytyy silti keskittyä ja miettiä että mikä se sana nyt taas olikaan.
Oon hyvin ilonen, että huomenna on sunnuntai, nimittäin sillon saa nukkua pitkään. Muina päivinä pitää herätä 6.30. Tosin ei se oo niin vaikeeta, kun aluks kuvittelin.
Eilen sato vähän lunta, mutta se on kyllä sulanu jo kaikki pois. Viime viikonloppuna oli joku +10 astetta ja olin ihan että jee, täällä on kevät. Ei sit ilmeisesti ihan vielä ollukaan. Nyt siel on sellanen kostee kylmä, mikä mun mielestä on vielä inhottavampi kun joku -20 asteen pakkanen.

1 kommentti:

  1. :D Onko sinne tulossa montakin työntekijää kevään ajaksi? Kuinka pitkään Päivi tulee asuun siellä? Ainiin muuten, millon me saadaan sut tänne takasin? uuh joo sellanen kylmä ja kostee on ehkä se pahin, mutta noi kymppiplussat houkuttaa kyllä kamalasti!!

    VastaaPoista